fbpx Skip to main content

8 mituri care circulă despre nunţi

nunți Conacul Archia

 

[dropcap]A venit timpul sa-ti organizezi propria nunta?[/dropcap]

Există atât de multe convingeri legate de nunţi, încât fără un priceput şi pasionat organizator de evenimente, risti să te pierzi în ele şi să renunţi la tot ce înseamnă funde, tort, rochii şi flori, fie ele oricât de sacre. Află de ce spunem sacre, AICI.

Aşadar, de ce ar trebui să renunţi, când ai marea oportunitate de a organiza unul din ritualurile sacre ale vieţii – nunta?

 

Iată 8 mituri care circulă despre nunţi:

1.În ziua nunţii, mirele şi mireasa trebuie să se asigure că totul e perfect.

Nimic mai fals. Ziua nuntii este sacra si tu ai de facut un singur lucru: SA TE BUCURI DE EA! Asa ca identifica persoanele care te pot ajuta la organizare si deleaga tot ceea ce este de facut in ultima zi! SIMPLU! Nu oferi mai multa importanta decat trebuie acestui mit!

2.Firmele de organizare nunţi costă o grămadă de bani. Mai bine rugăm pe cineva apropiat să organizeze.

Hmmmm…. Aici depinde foarte mult de voi! Cat de mult tineti la timpul vostru! Sa nu ma intelegeti gresit! Organizarea unei nunti necesita timp!

Un studiu spune ca timpul necesar organizarii unei nunti de la momentul in care te decizi pana cand pleaca ultimul invitat din sala este de 36 de zile in medie! Deci 864 de ore! Acum ramanene la latitudinea voastra sa vedeti cat valoreaza aceste ore pentru voi.:)

3.Fiecare nuntă are o fântână de ciocolată.

În cei 6 ani de organizat nunţi la Conacul Archia, am văzut şi am auzit sute de preferinţe venite din partea mirilor. Fântâna de ciocolată nu e o regulă. De fapt, regulile nunţii depind doar de tema aleasa şi buget – cele două, luate obligatoriu împreună.

4.Nunta nu se mai face cum se făcea odată.

Întradevăr, vremurile se schimbă, la fel şi obiceiurile. În unele locuri, tradiţiile rămân neclintite în ritualul nunţii (exemplu: Ţara Oaşului, judeţul Satu Mare). În altele, modernul acaparează şi odată cu el, apare şi inventivitatea omului. E simplu: care este Tema nuntii tale? 🙂

5.Mirele şi mireasa au nevoie de cât mai mulţi sfătuitori pentru organizarea nunţii.

Unde-s mulţi, se înmulţesc şi părerile. Iar de acolo e un pas mic până la haos total. Noi am aflat că 4 persoane de încredere sunt suficiente – în plus faţă de firma de organizare.

6.La nunta mea va veni toată lumea! Va rămâne în minţile oamenilor.

Imposibil de contestat. 🙂 În acelaşi timp, e important să indentifici ce intenţie ai cu nunta ta. Vrei să o transformi într-o strategie de marketing? Vrei să te uneşti cu persoana iubită şi sărbătoreşti asta?  Orice-ar fi, să te pui de acord cu partenerul. Viziunea voastră este punctul de plecare în organizarea fiecărei nunţi. Vezi AICI.

7.Nunta e doar o obligaţie socială, care îţi dă multă bătaie de cap.

Dacă renunţi să te căsătoreşti doar din motivul că „e multă bătaie de cap”, înseamnă că nu ai aflat încă poveştile de succes al unor miri încântaţi peste măsură de ziua lor sacră. 🙂 În curând…

8. La Conacul Archia nunți frumoase s-au organizat. 🙂 

O fi mit? 🙂 Povesteşte-ne, pe îndelete, experienţa ta…

La dispoziţia dumneavoastră,

Archia Team

 

No Comments yet!

Your Email address will not be published.