fbpx Skip to main content

Restaurant Carol

Program restaurant

Luni – Duminica: 12:30 – 23:00

Bar

Luni – Duminica: 07:30 – 23:00

Program Mic-dejun

Luni – Vineri: 7:30 – 10:00

Weekend

Sambata – Duminica: 08:00 – 10:30

#neverEndingFood

Carol

un nume cu rezonanta in istorie

 L-au purtat cu mândrie regi, împărați și principi din Franța, Anglia, Spania, Imperiul Romano-German, România și alte părți ale Europei. Înseamnă om liber, om din popor și este echivalentul românesc al germanicului Karl. Bunicul nostru, pe linie paternă a purtat numele acesta cu demnitate și încredere.

Povestea Noastra

Szabo Carol

Un ardelean pragmatic, franc, cu o alură impunătoare și o poftă recunoscută pentru mâncăruri rafinate. Și-a trăit viața asumat, iar pentru noi este și acum o sursă de inspirație.

Lui îi dedicăm Restaurantul Carol. Un loc care își propune să recupereze valori și tradiții gastronomice ale trecutului.

 

Abordarea Noastra

Restaurant Carol

Diversitate. Rafinament. Gusturi autentice.
Ambient intim, de conac.

Acest ”colț” al Conacului Archia, cu atmosferă caldă și relaxantă, aidoma conacelor de odinioară reunește 3 generații. Acum avem în același loc ceva care să ne amintească de bunicii pe linie maternă (Camerele Tradițional și Transilvan) și cei pe linie paternă.

Ne folosim de tehnologia moderna ca să recreăm acele arome, texturi și culori atât de apreciate odinioară.

Variante de meniu

Previous
Next

Meniu de la noi de acasa

Previous
Next

Meniu de peste granite

Previous
Next

Meniu bauturi

Gust autentic

 in locul ideal

Pentru a va bucura din plin de experienta unica Archia pe timpul verii avem deschisa terasa restaurantului. Un loc intim, linistit si retras in inima naturii. Ideal pentru o masa cu familia sau un pahar de vin alaturi de persoana iubita.