fbpx Skip to main content

nunta La archia

Mai mult decât o petrecere

Nunta reprezintă începutul unui nou capitol al poveștii despre viața în doi!

Un capitol în care pașii voștri vă vor fi ghidați de emoție, iubire și momente de bucurie.

O astfel de poveste trebuie spusă, împărtășită și celebrată într-un mod cât mai unic, alături de toți cei dragi vouă. De-a lungul timpului, am avut ocazia de a fi martorii a peste 300 de momente speciale, iar fiecare experiență trăită în mai bine de 10 ani, a consolidat și mai mult darul nostru, acela de a crea în jurul poveștilor de iubire un moment de neuitat, ce va fi pe buzele tuturor următoarea zi și va rămâne în suflete pentru restul vieții. 

Moments not things

archia moments

Your favorite day

archia experience

She said yes

Totul a început cu o întrebare

Si a continuat frumos cu un răspuns, moment pe care ne dorim să îl retrăim împreună, dar puțin mai diferit. De data aceasta, întrebarea este pentru amândoi:

Conacul Archia este locul ideal pentru nunta voastra de vis?

Noi știm că un DA hotărât are nevoie de motive întemeiate să fie rostit, de aceea v-am pregătit câteva motive pentru care să vă celebrați povestea de iubire la Conacul Archia.

Previous
Next

archia

Previous
Next

Nunta voastra

Organizată în tihnă

Nunta voastră va avea loc într-un cadru idilic, în timp ce atmosfera romantică va învălui inimile fiecărui invitat.

Fie că doriți să vă arătați iubirea doar în fața celor mai aproapiați, sau să vă faceți cunoscută dragostea în fața tututor, Conacul Archia vă pune la dispoziție 3 pavilioane cu capacitate între 60 și 420 de persoane.

Pasionati de calatorii

iubitori de tradiție sau susținători ai non-conformismului

Orice v-a adus împeună și contribuie la legătura puternică dintre voi, poate deveni simbolul nunții voastre.

La Conacul Archia nu veți găsi doar o sală de nunți, ci veți găsi locul în care personalitatea și amprenta voastră personală se va reflecta în fiecare detaliu al evenimentului vostru.

Previous
Next
Previous
Next

Meniu de nunta Sub semnatura

Antonio Passarelli

Ziua nunții este despre voi, dar știm cât de mult vă doriți ca cei care vă sunt alături să aibă parte doar de momente de neuitat și să se bucure de tot ce ați pregătit pentru ei, de aceea aveți posibilitatea de a vă personaliza meniul după preferințele voastre și ale invitaților voștri. Și pentru că dragostea trece prin stomac, meniurile de nuntă sub semnatura lui Antonio Passarelli sunt gătite în bucătăria noastră cu pasiune și măiestrie.

Boieresc, Rubin, Safir și Diamant ne-am denumit meniurile compuse din aperitiv rece și cald, supă sau ciorbă și fel principal, pe care le puteți alege ca atare sau le puteți combina între ele.

Camere cu blazon

Nunta de vis sau nunta din vis?

La Archia ai parte de ambele variante, deoarece nunta de vis va prinde viață în Conacul nostru.

Iar la finalul petrecerii, cele 15 camere tematice vă așteaptă să visați la cele mai frumoase momente din cadrul nunții voastre.

Previous
Next

Archia

Nunta la Archia

O zi de neuitat

Frumusețea locului, completată perfect de emoția și iubirea voastră vor transpune ziua nunții în amintiri de neuitat!

Acestea fiind spuse, noi suntem pregătiți să scriem alături de voi începutul celui mai frumos capitol din viața de cuplu, nunta!

Conacul Archia

Cerere de Rezervare