fbpx Skip to main content

Archia Events

Cununii in aer liber

Albastrul piscinei, verdele crud al naturii, si razele blânde ale soarelui vă așteaptă să spuneți marele DA într-un decor de vis , la Conacul Archia.

Cununia este momentul în care pășiți către o nouă etapă a vieții în doi, un nou început la care cerul și pâmântul vă pot fi martori.

Pe iarbă, în mijlocul naturii și sub altarul de flori, cununia voastră poate deveni o poveste adevărată spusă sub ochii celor care vă sunt cei mai dragi. În ultimii 12 ani, menirea noastră a fost aceea de a crea evenimente speciale pentru toți cei care ne trag pragul, iar profesionalismul echipei noastre este cel care ne recomandă fără greșeală. De aceea, vă invităm să vă sărbătoriți dragostea care vă leagă în mica noastră oază de liniște.

Enjoy every moment

archia

Bucurați-vă alături de invitații voștri de momente de neuitat, într-un cadru desprins din basme, de o atmosferă romantică și intimă, de sunetul liniștitor al naturii și de ambianța relaxantă a Conacului nostru. Pentru amintiri remarcabile, natura vă pune la dispoziție peisaje superbe, iar noi vă asigurăm o logistică inedită, în ton cu tema evenimentului vostru. Și pentru că iubirea nu ține cont de anotimp, la Archia vă puteți spune povestea în orice moment, deoarece evenimentele se pot organiza nu doar în aer liber, ci și în interiorul Conacului.

Momentele noastre preferate

in locul ideal

Momente de neuitat

Amintiri remarcabile

Locul ideal

Conacul Archia

Boieri contemporani

Ne place să îi numim pe toți cei care ajung la Conacul nostru iar cum istoria o spune, mesele unor boieri trebuie să fie mereu îmbelșugate.

Așa vor fi și mesele de la evenimentul vostru, pentru că preparatele spectaculoase preparate în bucătăria Conacului Archia încântă chiar și cele mai rafinate gusturi. Și pentru ca toată lumea să fie fericită, puteți alege să vă suprindeți invitații cu meniuri personalizate servite la farfurie, sesiuni de live cooking sau bufete suedeze bogate în preparate cu specific tradițional sau internațional.

Nouă ne plac poveștile de dragoste, în special cele bazate pe realitate, de aceea vă invităm să vă celebrați cununia alături de noi și să creăm împreună doar momente desăvârșite și pline de culoare.

logo conacul archia header

Conacul Archia

Cerere de Rezervare