fbpx Skip to main content

Bucura-te de

Experienta unica Archia.

Camere cu blazon

17 camere tematice unice si 2 casute create pentru fiecare personalitate

Restaurant Carol

Meniuri personalizate sub semnatura
Antonio Passarelli

Piscina

Pentru zilele de vara, includem si balaceala.Iar pentru cele de doamna tarzie si frumoasa, meditatia.

#enjoyTransylvania

Poposesti la Archia si intr-o ora ajungi unde
vrei in Transilvania

#archiaXperience

Echitatie la Archia

Caii stralucesc in umbra
si necheaza in noapte

La noi, la Archia, totul a început de la un cal. Am construit grajduri, manej. Am cumpărat alţi cai. Eleganţa, forţa lor de netăgăduit ne dă şi nouă forţă. Vă aştept la echitaţie, la cursuri sau la plimbări singuri.

Domeniul se deschide în faţa ochilor noştri!

#momentsNotThings

Evenimente sociale

nunti / nunti in aer liber / botezuri

Romantică, plină de nebunie, clasică, în familie, în tandem cu botezul, tradiţională, rustică, chic, în aer liber, cu invitaţi pe tocuri sau în tenişi, ascultători de muzică electro, clasică ori populară, amatori de sarmale sau iubitori ai platourior cu fructe ori brânzeturi, suntem pregătiţi pentru orice provocare!

Evenimente corporate

de neuitat

Alege Conacul Archia o locatie la marginea orasului Deva amplasata pe un domeniu de 10 hectare, departe de zgomotul si agitatia oraselor! Indifferent de scopul evenimentului echipa sau invitatii dumneavoastra isi vor atinge cu siguranta telul stabilit!

Cu o experienta de mai bine de 150 de evenimente corporate organizate echipa Archia este pregatita sa raspunda la toate cerintele dumneavoastra si sa va asigure succesul dorit!

#boieriContemporani

Povestea noastra

Frumos si pe-ndelete.
In ritm de bun gust.
Asa incepe

Dragostea pentru oameni am  moștenit-o din generație în generație, iar pasiunea pentru frumos, profesionalismul și seriozitatea ne-au ajutat să conturăm în jurul Conacului Archia o poveste de succes.

Trei generații și un țel comun au pus bazele unui tărâm de vis și au împărtășit cu toți cei care le-au trecut pragul din darul de a crea experiențe și evenimente de neuitat.  Povestea continuă, iar noi respectăm regula simplă a vieții, de a fi prezenți!

familia szabo moodboard1
familia szabo conac archia bunica

Parerea clientilor nostri