(RO) Cunoaşte-ţi invitaţii! – Poate cel mai important sfat de care sa ti cont cand iti organizezi nunta!

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Comments (2)

 1. Avatar Trufin Alexandru says:

  Frumos si bine punctat Horia, pot spune sincer ca ai dreptate dar din punctul nostru de vedere a fost un eveniment foarte reusit , am transmis exact ceea ce ne-am dorit , intradevar ne asteptam sa tina mai mult , dar riscurile au fost asumate si ideea noastra de a oferi o altfel de nunta eu consider ca a functionat, toata lumea a spus WOW, pentru ca chiar a fost WOW.
  Multumim pentru sprjin tie si echipei si multumim tuturor celor care ne-au ajutat la acest eveniment, parintilor , Select Flora pentru aranjamentul deosebit , Cofetaria ARTA pentru gustul oferit si nu in ultimul rand PRESTIGE Orchestra show-ul inedit.

 2. Avatar Andreea says:

  Nu cred ca reusita unei nunti depinde de ora la pleaca nuntasii – pot fi multe alte reusite care conteaza pentru miri, familie sau nuntasi. Timpul petrecut impreuna sarbatorind e cel important, si cred ca ar fi foarte frumos ca fiecare nunta sa fie axata pe ce conteaza mai mult in fiecare familie (si nu doar pe ce societatea eticheteaza a fi o nunta reusita).
  Sunt de acord cu Alexandru – ei au facut ce si-au dorit si nu cred ca vor considera vreodata ca evenimentul lor nu a fost reusit.
  Nici organizatorii nu ar trebui sa il considere, sau sa dea sfaturi cum sa fie evitat – dar asta e parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *